Oprettelse af Google Ads /AdWords konto

Oprettelse af Google Ads /AdWords konto

Her følger en lille guide med screenshots til den bedst mulige oprettelse af en Google Ads konto. Med denne guide får du oprettet en Google Ads konto i “eksperttilstand”, hvilket på sigt er det bedste – også selv om du er nybegynder!

Inden guiden får du lige et tip: Du kan få 3.000 kr. gratis annoncering som ny annoncør på Google AdWords, hvis du får koblet din konto på en Google Partner. Digitale Dyder er Google Partner og kan hjælpe dig med dette – brug kontaktmulighederne for at høre mere.

1) Gå til https://ads.google.com og klik på den blå “Start nu”-knap.

Klik på Start nu

2) Klik på ”Skift til eksperttilstand” nede i bunden af det næste skærmbillede.

Skift til eksperttilstand

3) Så klikker du på ”Opret en konto uden en kampagne” på det næste skærmbillede.

Klik på Start nu

4) Info på næste skærmbillede burde være dansk. Tjek info er OK og klik ”SEND”.

Bekræft info og send

5) Klik så endelig på ”UNDERSØG DIN KAMPAGNE” på det næste skærmbillede og du er færdig med oprettelsen.

Undersøg kampagne

6) Du mangler så bare at tilføje faktureringsoplysninger. Klik på svensknøglen i øverste højre hjørne af interfacet og på “Oversigt” under “Fakturering”. Så bliver du bedt om at konfigurere fakturering.

Undersøg kampagne

Tillykke – efter konfiguration af fakturering er du færdig med opsætningen og kan gå i gang med at oprette en kampagne og komme i gang med din annoncering på Google.

Bonus info: Det er fra februar 2022 muligt at få 3.000 kr. i gratis annoncering, når du åbner en ny Google Ads konto. Det kræver dog, at du har en samarbejdspartner, der er med i Google Partners-programmet. Det er Digitale Dyder, så tag gerne kontakt.

Det er altså absolut ikke svært at oprette en Google Ads konto, men Google vil i dette tilfælde måske gerne hjælpe nye brugere lidt for meget. I hvert fald er de fleste annoncører ikke bedst stillet i længden med det simple interface og begrænsede valgmuligheder, som Google leder mange nybegyndere over i.

Overordnet må vi også bare erkende, at flere og flere ting på din Google Ads konto bliver automatiseret og desværre er vi i en kedelig udvikling, hvor Google de seneste år har taget flere valgmuligheder og indstillinger fra os som annoncører.

Hvis du savner sparring omkring dine muligheder og de bedste retninger i Google Ads for din forretning, så tøv ikke med at tag kontakt.